Revizii periodice | Schimb ulei | Schimb filtre |

Revizii periodice motor si cutie automata

Uleiuri, filtre, dar si o verificare completa, pentru siguranta ta

Schimburi de uleiuri si filtre

La noi o sa gasesti mereu atentie pentru detalii si te incurajam sa ai grija de masina ta. Este mult mai la indemana, atat financiar cat si tehnic sa previi problemele.

Te incurajam sa folosesti uleiuri si filtre de calitate, iar pe acest subiect noi folosim doar marci premium, dar la preturi accesibile.

De asemenea, te sfatuim sa ai mare atentie la sintagma "long life" sau "lifetime". Acest termen se refera la utilizarea in conditii normale (atat autostrada cat si urban), o anumita perioada de timp.

Dispunem de un aparat de ultima generatie pentru inlocuirea completa a uleiului in cutia de viteza automata. De asemenea, avem si proceduri de spalare in intregime ale componentelor interne ale cutiei.

Peste 50% din defectele pe care le intalnim au ca si cauza neschimbarea la timp a uleiului si a filtrelor.

Verificari generale

La fiecare intrare in service noi iti vom verifica masina dupa o procedura interna stricta, cu checklist-uri. In acest fel vei sti in ce stare este masina ta si vei putea lua cele mai bune decizii pentru corectarea sau prevenirea defectelor.

Vei pleca de la noi cu o fisa si cu o carte service, iar daca vei respecta recomandarile noastre, iti vei diminua sansele de a cheltui ulterior sume mari de bani pentru probleme care la inceput au fost mici.