Mecanica | Autotech | Service auto Cluj-Napoca

Mecanica auto

Servicii complete de mecanica pentru autoturisme

"one stop shop"

Mentalitatea noastra este aceea de a-i oferi clientului un serviciu complet. La orice intrare in service iti scriem in cartea service a masinii, sau daca masina nu are carte service, ii facem noi.

Pentru orice problema vii la noi, incercam pe cat posibil sa facem o evaluare corecta asupra masinii si sa te informam ce ar mai fi de facut.

Suntem constienti ca daca masina este in service pentru o problema pe care ne-ai semnalat-o, ar fi aiurea ca a 2a zi sa se strice altceva si tu sa te gandesti ca acum ai scos-o din service...

Suntem motivati si pasionati

Pentru ca ne plac foarte mult masinile, tratam masina fiecarui client ca si cum ar fi masina noastra. Mereu vei primi de la noi un sfat bun si vom avea grija ca tu sa nu ai probleme cu masina.

De asemenea, suntem foarte atenti la ceea ce promitem dar si la termenele pe care ti le spunem. Sigur, vor fi situatii in care masina nu este gata la timp, nu suntem ipocriti. Dar vor fi motive obiective, iar tu vei fi informat din timp, astfel incat sa nu astepti inutil.

Credem in relatii de colaborare pe termen lung si de fiecare data ne vom asigura ca tu esti multumit si ca pretul platit este cel corect.