Garantie Auto | Autotech | Service auto Cluj-Napoca

Garantie si asigurare tehnica

Un serviciu inovator pentru cei care isi intretin masina corect

Garantie pentru masina ta

Optica noastra este aceea ca automobilele intretinute au mai putine probleme. Chiar in istoricul nostru de reparatii, avem calcule si evidente concrete ca un client care isi intretine la timp si corect masina, cheltuie pe an o suma mult mai mica decat un client care trece pe la mecanic doar in ultimul moment. Putem face o paralela cu mersul la dentist. :)
Pentru clientii nostri oferim un serviciu special, si anume oferim garantie pentru masina, exact ca la reprezentanta atunci cand iti cumperi o masina noua.
Conditia este sa iti faci reviziile la timp in atelierul nostru din Cluj.

Servicii si acoperire

In acest pachet de servicii de garantie si asigurare tehnica auto ai si niste beneficii extra, astfel incat sa aiba sens si pentru tine.
In primul rand, daca ti se strica masina si nu mai este deplasabila, beneficiezi de asistenta cu platforma, care te va aduce la service-ul Autotech. De asemenea, pentru ca e mai usor sa previi decat sa tratezi, iti oferim in mod gratuit o decarbonizare anuala. Si pentru ca esti clientul nostru, in fiecare an vom avea grija sa nu stai la cozi si iti vom face schimbul de anvelope in mod gratuit.

Tot ce trebuie sa faci este sa vii la noi in service cu masina, sa iti faci reviziile conform cartii de service pe care ti-o vom face si sa te inrolezi in programul nostru de garantie si asigurare tehnica auto. Preturile sunt convenabile si sunt adaptate la masina pe care o ai si la felul tau de a o folosi. Iti garantam ca la finalul anului ti se va parea o afacere foarte buna.