Diagnoza | Autotech | Service auto Cluj-Napoca

Diagnoza si resoftari

Ciptuning pentru mai multa putere, anulari si emulari de senzori

Diagnoza

Aici la Autotech, ne place mult tehnologia. Dispunem de cele mai avansate testere atat multi-marca, cat si testere specifice "de fabrica" pentru anumite masini.

O reparatie nu poate fi facuta niciodata 100% corect fara o diagnoza concludenta. Avem rabdare sa investigam si sa luam apoi cele mai bune si rapide decizii.

La noi gasesti si serviciul de diagnoza "remote", in cadrul caruia un tehnician de-al nostru se poate deplasa acolo unde ai probleme astfel incat sa rezolvam "cazul" rapid si proactiv.

Resoftari

Fie ca vrei mai multa putere sau ai anumite probleme cu elemente delicate ale masinii (DPF, EGR, Swirl), la noi vei gasi solutia.

Suntem pregatiti si calificati sa facem orice interventie asupra sistemelor software ale masinii. Acest lucru inseamna ca problema se rezolva pe loc.

Nu cumparam fisiere de tuning ca sa transferam apoi responsabilitatea. Facem totul "in house", cu maxima responsabilitate si iti explicam ceea ce facem. In cazuri exceptionale, colaboram cu cei mai buni specialisti din lume in acest domeniu.