Decarbonizare | Autotech | Service auto Cluj-Napoca

Decarbonizare motor

Indepartarea depunerilor de carbon si calamina, cu un aparat de ultima generatie

Procedura de decarbonizare

La noi gasesti cel mai nou si mai performant aparat pentru decarbonizare, facut de Magneti Marelli. Nu este necesara demontarea motorului sau a componentelor.

De asemenea, dispunem de HHO, care injecteaza hidrogen pe partea de admisie a motorului. Putem sa curatam insa si sistemul de injectie al masinii (diesel, benzina sau GPL), restaurand astfel si rampa de injectie, injectoarele, camera de ardere si toate elementele motorului.

Suntem foarte pasionati de ceea ce facem si acordam o mare atentie acestui procedeu care "intinereste" efectiv motorul, fapt pe care ti-l vom demonstra inclusiv prin teste de noxe inainte si dupa efectuarea procedurii.

Beneficii

Beneficiile decarbonizarii sunt nenumarate. Incepand de la reducerea semnificativa a emisiilor si restaurarea performantelor motorului, pana la scaderea consumului prin optimizarea arderii.

De asemenea, prin aceasta procedura iti pastrezi motorul "tanar" mai mult timp. Prin decarbonizare poti scapa si de bataile motorului, dar si de probleme derivate, din cauza depunerilor. Stim cu totii de la doctor ca e mai usor sa previi decat sa tratezi. :)